marți, 5 iunie 2012

Sony la E3 2012




     Buna dimineaţa, dragii mei. Mi-am luat cafeaua şi o feliuţă de chec, deci sunt pregătit să scriu acest articol.  Trebuie să spun că am aşteptări foarte mari de la Sony în această zi mare pentru toţi fanii PlayStation. Vreau să văd mai mult din The Last Of Us, God of War Ascension, dar în mod special mă interesesază noul joc de la Quantic Dream. So, let’s start!



După o prezentare foarte frumosă a unui montaj cu majoritatea titlurilor care definesc PlayStation, Jack Tretton, preşedintele şi CEO pentru Sony Computer Entertainment America, intră pe scenă pentru a începe conferinţa.

Vedem un scurt discurs despre ce înseamnă PlayStation. Jack il invită pe David Cage de la Quantic Dream care vorbeşte despre Beyond: Two Souls. Un joc foarte ambiţios în care vom avea ocazia să trăim împreună cu personajul principal o perioadă foarte îndelungată din viaţa ei. Jodie Holmes, interpretată deEllen Page, câştigătoare a premiilor Golden Globe şi Oscar, este o fată cu puteri paranormale, care trăieste între două lumi. Sincer, nu sunt cuvinte suficiente în care sa arăt câtă atenţie a fost pusă în acest titlu. Cel mai bine este să vezi video-urile de mai jos şi vom continua după aceea.

Gameplay


Trailer


Wow, minunat!

După aceste momente emoţionante, avem PlayStation All Stars: Battle Royale. Se pare că vine şi pePS Vita. Va avea crossplay între PS3 şi Vita. Văd că din lista de caractere face parte şi Nathan Drake, ceea ce era de aşteptat. Jocul vine la sfârşitul anului.

Gameplay

Trailer

200 de titluri noi pentru PlayStation Network în următoarele 9 luni.

PlayStation Plus va deveni şi mai profitabil pentru noi, cu jocuri ca inFamous 2, Saints Row 3, Little Big Planet 2 gratuite în America de Nord. Presupun că şi pe zona UK vom primi o ofertă de genul acesta.12 jocuri gratuite în luna iunie. Toţi cei din sală au primit câte 1 an gratuit de PlayStation Plus. Great! Pentru mai multe informaţii despre serviciul PlayStation Plus,

Se discută despre Vita, jocurile clasice de PSOne vor ajunge si pe această consolă foarte curand împreună cu Assassin’s Creed Liberation pe 30 octombrie şi Call of Duty Black Ops Declassified.

Assassin’s Creed III: Liberation PS Vita

Bătălie navală în Assassin’s Creed III pentru PlayStation 3


Tot de la Ubisoft vine o veste interesantă: 4 players co-op în Far Cry 3, DLC gratuit exclusiv pentruPlayStation 3.

Far Cry 3 co-op gameplay



Andrew House este pe scenă şi vorbeşte despre Wonderbook.

Book of Spells sau Harry Potter este primul titlu pentru Wonderbook. În această iarnă exclusiv pentruPlayStation 3.
Gameplay

Trailer


PlayStation Suite a fost redenumit PlayStation Mobile şi va fi disponibil şi pe device-uri non-Sony.HTC este primul producător de telefoane mobile şi tablete care va primi jocuri certificate PlayStation.

God of War: Ascension are şi el un demo şi o dată de lansare: 12 martie 2013 este ziua cea mare, în care Kratos se întoarce pe PS3.



În incheiere şi-a făcut apariţia şi cel mai aşteptat joc al acestei conferinţe: THE LAST OF US. No words, can’t talk.




Acum să tragem o scurtă concluzie:
Sony a prezentat în acest eveniment tot ce speram să văd. Beyond: Two Souls şi The Last Of Us par absolut fantastice, God of War mi-a făcut o impresie bună, PlayStation Plus clar merită cumpărat.

Din punctul meu de vedere a fost cea mai bună conferinţă de până acum, E3-ul acesta, şi cu siguranţă pot spune că viitorul brandului PlayStation arată foarte bine.

Aici voi incheia acest articol. Vă multumesc pentru timpul acordat şi sper ca v-a facut cel putin atata plăcere să-l citiţi pe cât mi-a făcut mie să-l scriu. Toate cele bune!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu