vineri, 22 martie 2013

U.K. / Europa - Oferta PlayStation Plus pentru luna aprilie


      Suntem la doar o săptămână distanță de luna aprilie și cei de la Sony Entertainment Network aduc jocuri noi și oferte speciale pentru toți abonații PlayStation Plus din Marea Britanie și Europa.
   
     Cei care se abonează pe un an la PlayStation Plus, în perioada 20 martie - 10 aprilie, primesc încă 3 luni gratuite. Cu 40GBP avem 15 luni de abonament, nu e rău deloc. Oferta este valabilă și pentru cei care prelungesc abonamentele existente. În materie de jocuri avem vești bune. Deși din punctul meu de vedere luna aprilie nu aduce surprize la fel de plăcute ca cele de luna aceasta, Okami HD, The Cave și Lord of the Rings: War in the North pentru PlayStation 3 și Zero Escape: Virtue's Last Reward, Tomas Was Alone pentru PlayStation Vita, nu sunt tocmai jocuri de lepădat...

      3 aprilie - PS3 - The Cave:
Launch Trailer

IGN Review


      3 aprilie - PS3 - Okami HD:

Launch Trailer

GameSpot Hands On


            3 aprilie - PS3 - Lord of The Rings: War in the North:

Launch Trailer

IGN Review


Acestea sunt jocurile pentru PlayStation 3. Din oferta vor ieși: Mass Effect 3, Mortal Kombat și Guardians of Middle Earth...  așa că dacă nu le-ați activat, ați face bine să vă grăbiți. 

      10 aprilie - PS Vita - Zero Escape: Virtue's Last Reward:

Review

      24 aprilie - PS Vita - Thomas Was Alone:

Trailer


      Fiind jocuri de PS Vita, nu am reușit să găsesc materiale video prea bune... Metal Gear Solid: HD Collection și Puddle ies și ele din ofertă pe 10 și 24 aprilie.

     Ne vedem spre sfârșitul lunii aprilie la un nou post despre PlayStation Plus...  


Un comentariu:

  1. pfoai...si eu de 2 saptamani mi l-am prelungit :)) macar sa fie asta paguba :D

    RăspundețiȘtergere